Om Spireglede.no

 

Spireglede.no er en nettbutikk som driftes og eies av Hageglede AS.

Hageglede AS har vært aktiv med sin nettbutikk i mange år, men fikk i 2017 nye eiere og Hageglede.no gjenoppsto i ny drakt med ny nettbutikk. I dag satser vi hardt mot å bli norges største leverandør av knoller, løk og frø på nett.

Åpning av nettbutikken Spireglede.no gir oss muligheten til å introdusere våre kunder for en spennende verden av innendørs dyrking av mikrogrønt.

Vårt mål er å tilby dyrkeentusiasten spennende produkter som man ikke finner alle andre steder, og det er nettopp det store sortimentet som skiller oss fra ditt lokale hagesenter. Hos oss finner du frø og utstyr som ikke "alle andre" har.

Kunnskap og kundeservice
I Hageglede og LOG AS har vi bred kunnskap om våre varer, og vi ønsker at du som besøker vår nettbutikk skal føle deg trygg på at du får hjelpen du fortjener.

Det Norske Hageselskap
Vi samarbeider tett med Det Norske Hageselskap, og tilbyr alle medlemmer 15% rabatt på hele vårt sortiment. Klikk her dersom du er medlem og ønsker å motta din personlige rabattkode. Rabattkoden gjelder også her på Spireglede.no.

Firmainformasjon:
Hageglede AS
Nedre Kalbakkvei 88
1081 Oslo
Org.nr 931 196 421MVA
spireglede@spireglede.no

Har du spørsmål og ønsker å komme i kontakt med oss?
Kontakt oss på telefon: 414 09 700
Åpningstider: mandag til fredag 10:00 - 16:00